x
REZERVISI SVOJ ODMOR SA APOLAMARE

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

SPECIAL OFFERS  ↓

Elinotel

apolamare

BAROQUE. BOUTIQUE. AND TRULY UNIQUE


Elinotel Apolamare – Hanioti, Halkidiki


Apolamare hotel se nalazi na poluostrvu Halkidiki, na obali Toroneos zaliva, na samo pet minuta hoda od centra Haniotija, mesta poznatog po neverovatnoj prirodi, zelenilu, tirkiznom moru, čistim plažama, brojnim restoranima i tavernama sa tradicionalnom kuhinjom, dobrim i gostoprimljivim domaćinima i odličnom noćnom provodu.


Posebna prednost Haniotija je što je do njega lako doći - udaljenost od Solunskog aerodroma je 90 km, a novi auto-put Solun – Moudania pruža posetiocima jednostavan pristup ovom letovalištu. Zbog svojih brojnih zanimljivih sadržaja, Hanioti privlači podjednako i porodice sa decom, ali i mlade željne zabave, dobrog provoda i nezaboravnih doživljaja.

Hotel Apolamare se nalazi na samoj plaži i pruža posetiocima maksimalnu udobnost. Ovaj elegantni hotel sa pet zvezdica u svojoj ponudi ima 86 ukusno uređenih, prostranih soba i luksuznih apartmana koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom, a kako bi boravak pored plavo-zelenog mora i plaže sa zlatnimpeskom bio kompletan, svaka soba ima i balkon ili terasu.


Svaka soba poseduje kupatilo sa kadom ili tušem, ogledalo, fen, telefon, LCD televizor, frižider, poseban klima uređaj, kao i elektronski sef, a pored toga, uz doplatu, dostupan je i “room service” 24 H.


Hotel je, za svoje goste, obezbedio i besplatno korišćenje bazena i fitnes sale koja je opremljena modernism uređajima, a tu je i “Studio za lepotu” u kojem se gosti, uz doplatu, mogu dodatno opustiti uz masažu, pedikir, manikir… Za mladence su osmišljeni posebni “medeni mesec” paketi.


Hotel Apolamare posebnu brigu vodi o svojim najmlađim posetiocima! Kako bi i roditelji i deca proveli nezaboravan odmor u Elinotel Apolamare hotelu za decu su obezbeđene posebne aktivnosti. Deca mogu da uživaju sa posebno obučenim animatorima za rad sa decom na bazenu, plaži ili dečijem igralištu, a zavisno od doba sezone u ponudi su brojne kreativne igre, mini disko i žurke prilagođene dečijem uzrastu. Pored toga, hotel u svojoj ponudi ima i posebne zabavne radionice u kojima učestvuje cela porodica zajedno.


Svež i čist vazduh, prelepo more, veliki izbor hrane i specijaliteta, šetnja pored mora, odmor, zabava i vrhunska udobnost i usluga hotela, kao i nezaboravne uspomene očekuju sve goste Elinotel Apolomare hotela, jednog od najboljih hotela na Halkidikiju!