book now
x
REZERVISI SVOJ ODMOR SA APOLAMARE

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

SPECIAL OFFERS  ↓

Elinotel  apolamare

Okružen zelenilom na obali živopisnog zaliva Toroneos, u srcu mesta Hanioti, sa mnoštvom kafeterija, tradicionalnih taverni, prodavnica i noćnog života, smeštena je bela mermerna palata, koja pruža ugođaj najzahtevnijim i sofisticiranim gostima.

Elinotel Apolamare omogućava gostima uživanje u miru i privatnosti udobnog prostora i čistih plaža sa zlatnim peskom.

Pokušavajući da zadovolji sve potrebe svojih gostiju Elinotel Apolamare ne prestaje da iznenadjuje širokim izborom tematskih i muzičkih večeri.

Naši najmladji gosti će uživati u zabavnim programima, specijalnom meniju I dečijem bazenu.Fitnes klub, parkovi u okruženju hotela pogodni za šetnje, čine naš hotel idealnim za porodični odmor i odmor za mlade.

Moderan “palata kompleks” - ostvarenje prelepog sna!

Kada ga jednom posete naši gosti postaju stalni posetioci Elinotela.

book now

Baroque
Boutique

& truly unique

Elegantni hotel sa 5* na samoj plazi, tipa boutique nudi 86 udobnih soba i suita sa stilskim enterijerom, opremljene po poslednjoj tehnologiji. Elinotel Apolamare je izgraden po visokim standardima sa kvalitetnim materijalima, u baroknom stilu, dok su sobe klasicnog stila različitog dizajna.

pogledaj vise

rooms & suites

Deluxe suite

Room size
Aprox. 60 sq.m
view

family suite

Room size
Aprox. 44 sq.m
view

family room

Room size
Aprox. 35-37 sq.m
view

Superior Double Room

Room size
Aprox. 27 - 30 sq.m
view

Standard Double Room

Room size
Aprox. 24 - 26 sq.m
view

wellness

relax & enjoy

Vaš izgled je Vaš stil. Vaš stil oslikava ko ste. Svako od nas je jedinstven i originalan, ali svi volimo da vodimo računa o sebi, i izgledamo bolje iz dana u dan.
Uredna frizura,manikir i pedikir, masaža – učiniće da izgledate sjajno tokom odmora. Čist vazduh i morska voda učiniće svoje. Tome dodajte svakodnevno vežbanje, sveže voće i povrće, i udvostručićete učinak.

pogledaj vise

dining & bars

restaurant

Elegantni restoran lociran u prizemlju hotela, servira doručak,ručak i večeru na bazi bogatog švedskog stola.

pogledaj vise

night club

Uživajte u opuštajućem odmoru sa prijateljima! Tematske  večeri, karaoke, egzotični kokteli, učiniće da u potpunosti doživite tople grčke večeri.

pogledaj vise

pool bar

Opustite se u baru na bazenu, uz mnoštvo poznatih marki napitaka, piva, koktela, i raznovrsnom ponudom kafe,čajeva i sokova.

pogledaj vise

fitness room

Ostanite u formi za vreme odmora! Za goste koji
su navikli da su u top formi predlažemo da posetite naš fitness centar, za efikasno vežbanje. Fitness prostorija je opremljena modernim uredjajima i besplatna za korišćenje

pool & beach

PLAŽA I BAZEN

Prozirna plava boja vode zaliva Toroneos je podloga za vaše dnevne aktivnosti u Elinotel Apolamare. Peščana plaža se proteže sa leve i desne strane, pruža beybroj mogućnosti za decu, a u večernjim satima idealna za šetnju uz more.

pogledaj vise

DESTINACIJA

Hotel Boutique sa 5 zvezda, u Haniotiju,Halkidiki.
Apolamare hotel je smešten na divnoj obali okupanoj tirkiznim vodama zaliva Toroneos, u naselju Hanioti, na 5 minuta šetnje do centra mesta.   Udaljenost od medjunarodnog aerodroma u Solunu (SKG) je 90km, što omogućava lak pristup  poluostrvu Halkidiki.

pogledaj vise