book now
x
REZERVISI SVOJ ODMOR SA APOLAMARE

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

SPECIAL OFFERS  ↓

Elinotel  apolamare

Okružen zelenilom na obali živopisnog zaliva Toroneos, u srcu mesta Hanioti, sa mnoštvom kafeterija, tradicionalnih taverni, prodavnica i noćnog života, smeštena je bela mermerna palata, koja pruža ugođaj najzahtevnijim i sofisticiranim gostima.

Elinotel Apolamare omogućava gostima uživanje u miru i privatnosti udobnog prostora i čistih plaža sa zlatnim peskom.

Pokušavajući da zadovolji sve potrebe svojih gostiju Elinotel Apolamare ne prestaje da iznenadjuje širokim izborom tematskih i muzičkih večeri.

Naši najmladji gosti će uživati u zabavnim programima, specijalnom meniju I dečijem bazenu.Fitnes klub, parkovi u okruženju hotela pogodni za šetnje, čine naš hotel idealnim za porodični odmor i odmor za mlade.

Moderan “palata kompleks” - ostvarenje prelepog sna!

Kada ga jednom posete naši gosti postaju stalni posetioci Elinotela.

book now

Baroque
Boutique

& truly unique

Elegantni hotel sa 5* na samoj plazi, tipa boutique nudi 86 udobnih soba i suita sa stilskim enterijerom, opremljene po poslednjoj tehnologiji. Elinotel Apolamare je izgraden po visokim standardima sa kvalitetnim materijalima, u baroknom stilu, dok su sobe klasicnog stila različitog dizajna.

pogledaj vise

rooms & suites

deluxe suite

Dvije spavaće sobe sa kuhinjskim delom, i dnevna soba sa zadivljujućim pogledom, idealna za medeni mesec, romantični odmor, udobna i za manje porodice. Smeštaj za inspiraciju i najbolji odmor ikada. Uživajte u privatnosti i romantičnoj atmosferi.
dalje
Veličina
60 sq.m
Kapacitet
Sea View

Family suite

Dve odvojene spavaće sobe, za potpuni komfor i odmor: Apolamare porodični suite.Ovaj tip sobe smešta do 4 osobe i pruža mogućnosti za najbolji porodični odmor.
dalje
Veličina
44 sq.m
Kapacitet
pogled na more
pogled na vrt

Family Room

Sigurno postoji dosta prostora u porodičnoj sobi! Velika klizna vrata omogućavaju da se odvoji dnevna od spavaće sobe.Ovaj tip sobe udobno smešta do 4 osobe. Idealan za porodični boravak.
dalje
Veličina
35-37 sq.m
Kapacitet
pogled na more
pogled na vrt

Superior Double Room

Povedite i decu! Ovaj tip sobe smešta do 3 odrasle osobe, ili dvoje odraslih I dvoje dece. Superior double je prostrana soba sa svim pogodnostima za one koji cene udoban boravak. U ovom tipu sobe može biti obezbeđen I krevetac za bebe, na zahtev prilikom rezervacije.
dalje
Veličina
27-30 sq.m
Kapacitet
pogled na more

Standard Double Room

Ako vas je samo dvoje, ili možda sa malom bebom, standard double soba pruža mnoštvo udobnosti I komfora za vreme vašeg boravka. U mogućnosti smo da ponudimo krevetac za ebu, besplatno, na zahtev prilikom rezervacije.
dalje
Veličina
Aprox. 24-26 sq.m
Kapacitet
pogled na more
pogled na vrt

wellness

relax & enjoy

Vaš izgled je Vaš stil. Vaš stil oslikava ko ste. Svako od nas je jedinstven i originalan, ali svi volimo da vodimo računa o sebi, i izgledamo bolje iz dana u dan.
Uredna frizura,manikir i pedikir, masaža – učiniće da izgledate sjajno tokom odmora. Čist vazduh i morska voda učiniće svoje. Tome dodajte svakodnevno vežbanje, sveže voće i povrće, i udvostručićete učinak.

pogledaj vise

dining & bars

restaurant

Elegantni restoran lociran u prizemlju hotela, servira doručak,ručak i večeru na bazi bogatog švedskog stola.

pogledaj vise

night club

Uživajte u opuštajućem odmoru sa prijateljima! Tematske  večeri, karaoke, egzotični kokteli, učiniće da u potpunosti doživite tople grčke večeri.

pogledaj vise

pool bar

Opustite se u baru na bazenu, uz mnoštvo poznatih marki napitaka, piva, koktela, i raznovrsnom ponudom kafe,čajeva i sokova.

pogledaj vise

conference

business room

Elegantni poslovni prostor ima sve što je potrebno za naše goste. Prostor za poslovne sastanke i dogovore, omogućava da radite u tišini, proveravate mailove, razgovarate sa vašim poslovnim partnerima i prijateljima.

pogledaj galeriju

fitness room

Ostanite u formi za vreme odmora! Za goste koji
su navikli da su u top formi predlažemo da posetite naš fitness centar, za efikasno vežbanje. Fitness prostorija je opremljena modernim uredjajima i besplatna za korišćenje

pool & beach

PLAŽA I BAZEN

Prozirna plava boja vode zaliva Toroneos je podloga za vaše dnevne aktivnosti u Elinotel Apolamare. Peščana plaža se proteže sa leve i desne strane, pruža beybroj mogućnosti za decu, a u večernjim satima idealna za šetnju uz more.

pogledaj vise

DESTINACIJA

Hotel Boutique sa 5 zvezda, u Haniotiju,Halkidiki.
Apolamare hotel je smešten na divnoj obali okupanoj tirkiznim vodama zaliva Toroneos, u naselju Hanioti, na 5 minuta šetnje do centra mesta.   Udaljenost od medjunarodnog aerodroma u Solunu (SKG) je 90km, što omogućava lak pristup  poluostrvu Halkidiki.

pogledaj vise